MST 6 Plus széria – kotró rakodógépek

Vegye fel velünk a kapcsolatot: +36 70 882 9483

Tisztelt Látogatónk!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy cégünk a VÉRTESKER-Gépker Kft. 2020. november 5-étől megszerezte az MST márka hivatalos magyarországi forgalmazási jogát. Új gép értékesítéssel, szerviz és alkatrészellátással kapcsolatban állunk meglévő és új MST tulajdonosok rendelkezésére.

TERHELHETŐSÉG

SOKOLDALUSÁG

MOZGÉKONYSÁG

Az MST 6 PLUS széria 642-es és 644-es kotró rakodója, osztályának legerősebb résztvevője, melynek fejlesztett technológiája, megerősített alváza a legnehezebb munkakörülmények között is a legkiválóbb munkavégzésre alkalmas. Gépkezelő-barát kabinja, meghatározó ereje, felszereltsége, méltán teszi kedveltté és magasan kiemeli vetélytársai közül.

A kombinált kotró rakodógépek – más néven kombigépek –, a leghatékonyabb földmunkagépek. Szinte bármilyen feladatra alkalmasak az építőiparban, terhelhetőek, mozgékonyak és sokoldalúak. Az MST 6 Plus széria 642-es és 644-es kotró-rakodója osztályuk legdominánsabb képviselői, korszerű kiképzésük és megerősített alvázuk a legmostohább talajkörülmények közt is bírják a megpróbáltatásokat

Egy kombigéppel szinte bármi megoldható, legyen az tereprendezés, alapásás, vagy anyagmozgatás.

Az építőipari földmunkagépek palettáján egyre kiemelkedőbb helyet foglalnak el az MST 6 Plus kombinált kotrógépek, melyek klimatizált biztonsági kabinnal, hidrosztatikus szervokormánnyal és számos kényelmi funkcióval vannak ellátva. Mindkét modellt Perkins motor erősíti, a mélyásó szerelék működtetése pedig joystick-al történik. A kombinált kotró rakodógép tökéletes választás a mindennapi rakodási feladatokhoz is. A kombigépekhez számos rakodó kiegészítő rendelhető, amivel szinte bármit mozgathatunk szakszerűen és biztonságosan. Az MST 6 Plus széria kotró-rakodó munkagépei nagy teherbírású első és hátsó tengelyekkel rendelkeznek, így a legnehezebb terepen is nagy teljesítményt és tartósságot nyújtanak.

A VÉRTESKER-Gépker Kft.-nél minden kombinált kotró-rakodógép 24 hónap vagy maximum 2000 üzemóra garanciával vásárolható meg.

Néhány fő jellemző; MST 6 plus kombinált kotró-rakodógép:

Maximális rögzítés és fékhatás

A nagy teherbírású és nagyon ellenálló Carraro LSD differenciálművek kiküszöbölik a csúszást a puha laza szerkezetű talajokon és optimalizálják a gép teljesítményét. A rendkívül megbízható fékrendszer biztosítja a gép biztonságos és zökkenőmentes hatékony leállítását minden körülmények között.

Tökéletes kezelői rálátás a munkaterületre

Panorámás, tökéletes kilátás a kezelő számára. Így maximális biztonságot és termelékenyebb munkakörnyezetet biztosítva a kotró-rakodógép  üzemeltetése közben.

Erő és teljesítmény

Az egyik fő jellemző, amely megkülönbözteti az MST kombinált kotró-rakodógépet a többi márkától a piacon, a kiemelkedő teljesítmény, nagy és hatékony erő, a homlokrakodó és a kotró szerelékek által elért nagy pontosságú munkavégzés.

Valamint a nagyon könnyű és komfortos kezelhetőség.

Gazdaságos és erős

A nagy teljesítményű Perkins motor megfelel a 3. szintű kibocsátási előírásoknak, garantálva a gazdaságosabb üzemanyag-fogyasztást nagyobb termelékenység mellett. Magas vonóképesség a teljesen automatikus Carraro powershift sebességváltó révén, amely lehetővé teszi a maximális erőkifejtést ásás és rakodás közben.

Kényelem a kezelő számára

A fényűző ROPS / FOPS kabin kiváló kényelmet biztosít a kezelő számára, olyan funkciókkal, mint például: Joystick parancs-vezérlő fogantyúk, továbbfejlesztett légkondicionáló rendszer, légrugós ülés, hűtött tároló az italok hűtéséhez, CD és iPod lejátszó, Multi funkcionális digitális elülső kijelzőpanel, amely könnyű irányítást biztosít a kezelő számára.

Miért az MST kombinált kotró-rakodógép?

Hatékonyság, ergonómia és kényelem

Az MST 6 PLUS sorozat új vezetőfülkéjének kialakítása során az elsődleges szempont az volt, hogy maximalizálja a kezelő hatékonyságát a hosszú műszakokban, és minimalizálja a munkával kapcsolatos fáradtságot.

MST 642 Plus kotró rakodógép

MST 644 Plus kotró rakodógép