Alkatrész

A SUNWARD és MST rakodógépek garancia időn és garancián túli szervizét a Vértes Kereskedőház Kft szakszervize végzi el, mely országos lefedettséggel, jól felszerelt szerviz autókkal áll a SUNWARD és MST tulajdonosok részére. Fontos tudnivaló az új SUNWARD és MST rakodógépet vásárolt ügyfelek számára, hogy a garancia csak abban az esetben érvényesíthető a garancia idő alatt, amennyiben a meghibásodások a garanciafüzetben előírtak szerint megtörtént.

SUNWARD és MST alkatrészvonal:

Takács Dávid
+36-70-882-9485
munkagep@vertesker.hu

Cservenák László
+36-70-425-4740
laszlo.cservenak@vertesker.hu

Cégünk a minőségi GRÁNIT alkatrészek magyarországi szakkereskedője!

Árajánlatért használja az ajánlatkérő funkciót, melyben adja meg nevét, e-mail címét, és a szükséges alkatrészek cikkszámát, mennyiségét vagy vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal.

A linkre kattintva böngészhet a GRÁNIT alkatrész kereső weboldalán, ahol kikeresheti, beazonosíthatja a szükséges alkatrészek cikkszámait.

Kapcsolattartó: Beke Gábor, Telefonszám: +36 70 882 9483 , e-mail: gabor.beke@vertesker.hu

Alkatrész ajánlatkérés

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

A VÉRTESKER-GÉPKER Kft. felhívja a felhasználók figyelmét, hogy az alkatrész ajánlatkéréshez megadott személyes adatokat kizárólag a vásárolási folyamat ügyintézéséhez használjuk fel, az adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki!