Tisztelt Látogató,

Tisztelt Partnerünk,

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, és ha már itt jár, engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassam vállalkozásunkat. Anyacégünk, a Vértes Kereskedőház Kft tevékenysége több mint két évtizedes sikeres múltra tekint vissza. A Vértesker Kft jogelődjeként a társaság ügyvezető igazgatója, Visegrádi József 1991-ben hozta létre egyéni vállalkozását. Ekkor a profil gépjárműalkatrész kereskedelem, gépjárművek szervizelése, majd a cég erősödését követően új és használt gépjárművek kereskedelme, későbbiekben márkakereskedéssé és márkaszervizzé való fejlődése.

Az ügyvezető 1997-ben alakította át vállalkozását korlátolt felelősségű társasággá. Az átalakulás óta a cég fő üzleti profiljai közé tartozik az elektromos, diesel, gázüzemű targoncák, rakodó gépek forgalmazása, garanciális és azon túli, teljes körű szervizelése, valamint alkatrészellátása.

A sikeres 2 évtized alatt számos mezőgazdaságot érintő szerviz feladatot látott el a cég, emellett széleskörű tapasztalatot szerzett a mezőgazdaságot érintő gépek és technológiák értékesítése terén. Üzletpolitikánk, és üzletfilozófiánk, hogy minden felmerülő igényre tudjunk alternatívát kínálni ügyfeleinknek, így létrehoztuk mezőgazdasági divíziónkat a Vértesker-Gépker Kft, melyet VÉRTESAGRO néven ismernek ügyfeleink.

A SUNWARD, MST, EUROTRAC rakodógépek hazai kizárólagos márkaképviseletét látja el cégünk, de emellett megtalálhatóak kínálatunkban többek között a/az :

KIOTI traktorok teljes kínálata

Del Morino munkagépek teljes kínálata ( fűkaszák, szárzúzók, tárcsák, ekék, forgóboronák )

FORIGO munkagépek teljes kínálata

Országos szerviz hátterünk és szakértő csapatunk sikerünk záloga, reméljük Önt is hamarosan üzleti partnereink között köszönthetjük.

Visegrádi Péter
Ügyvezető igazgató