Tisztelt Látogató,

Tisztelt Partnerünk,

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, és ha már itt jár, engedje meg, hogy néhány gondolatban bemutassam vállalkozásunkat. Anyacégünk, a Vértes Kereskedőház Kft tevékenysége több mint két évtizedes sikeres múltra tekint vissza. A Vértesker Kft jogelődjeként a társaság ügyvezető igazgatója, Visegrádi József 1991-ben hozta létre egyéni vállalkozását. Ekkor a profil gépjárműalkatrész kereskedelem, gépjárművek szervizelése, majd a cég erősödését követően új és használt gépjárművek kereskedelme, későbbiekben márkakereskedéssé és márkaszervizzé való fejlődése.

Az ügyvezető 1997-ben alakította át vállalkozását korlátolt felelősségű társasággá. Az átalakulás óta a cég fő üzleti profiljai közé tartozik az elektromos, diesel, gázüzemű targoncák, rakodó gépek forgalmazása, garanciális és azon túli, teljes körű szervizelése, valamint alkatrészellátása.

A sikeres 2 évtized alatt számos mezőgazdaságot érintő szerviz feladatot látott el a cég, emellett széleskörű tapasztalatot szerzett a mezőgazdaságot érintő gépek és technológiák értékesítése terén. Üzletpolitikánk, és üzletfilozófiánk, hogy minden felmerülő igényre tudjunk alternatívát kínálni ügyfeleinknek, így létrehoztuk mezőgazdasági divíziónkat a Vértesker-Gépker Kft, melyet VÉRTESAGRO néven ismernek ügyfeleink.

A SUNWARD, MST, EUROTRAC rakodógépek hazai kizárólagos márkaképviseletét látja el cégünk, de emellett megtalálhatóak kínálatunkban többek között a/az :

KIOTI traktorok teljes kínálata

Del Morino munkagépek teljes kínálata ( front kaszák, szárzúzók, tárcsák, ekék, forgóboronák )

FORIGO munkagépek teljes kínálata

SCHÄFFER törzscsuklós rakodók

LOCUST csúszókerék kormányzású rakodók

AUSA kompakt teleszkópos rakodók

Országos szerviz hátterünk és szakértő csapatunk sikerünk záloga, reméljük Önt is hamarosan üzleti partnereink között köszönthetjük.

Bánki Loránd
Ügyvezető igazgató